Germany Road Trip 2012

germany

In primavara lui 2012 am ales sa petrecem 2 saptamani vizitand cu masina Austria, Germania – valea Rinului si Praga.

View Larger Map

Itinerariul aproximativ a fost cel de mai sus si am parcurs in jur de 5000 km; am innoptat pe rand in Hegyeshalom (Paprika Csarda), Salzburg x2, Innsbruck x2, Freiburg, Baden Baden, Bacharach x4 (un frumos orasel pe valea Rinului intre Mainz si Koblenz), Praga si Arad.

Pe langa locurile mentionate mai sus unde am poposit am vizitat si Melk, Linz, cateva din oraselele aflate pe malurile lacurilor din preajma Salzburg-ului (Mondsee, St. Gilgen, St. Wolfgang, Hallstatt), castelele Hohenschwangau, Neuschwanstein si cochetul orasel Reutte – toate in apropierea Innsbruck-ului, orasul Konstanz pe malul lacului cu acelasi nume, Black Forest Museum in apropiere de Freiburg, Strasbourg, Heidelberg, oraselele si castelele medievale insirate pe valea Rinului intre Mainz si Koblenz si nu in ultimul rand Koln – nu foarte departe de Koblenz.

Imagini din Melk si Linz:

[Show as slideshow]

Imagini din Hallstatt, Mondsee, St. Wolfgang, St. Gilgen:

[Show as slideshow]

Imagini din Hitler’s Eagle’s Nest, Konigsee, Salzburg:

[Show as slideshow]

Imagini din Hohenschwangau si Reutte:

[Show as slideshow]

Imagini din Innsbruck, Konstanz:

[Show as slideshow]

Imagini din Freiburg, Black Forest Museum, Strasbourg:

[Show as slideshow]

Imagini din Baden Baden, Heidelberg:

[Show as slideshow]

Imagini Valea Rinului:

[Show as slideshow] . . . → Read More: Germany Road Trip 2012

Tenerife

Tenerife G_20100808_0161

In pregatirea concediilor viitoare nu pot sa nu imi aduc aminte cu deosebita placere de concediul din Tenerife din August 2010. S-a dovedit a fi o experienta bogata in lucruri noi si deosebite. Daca vreti sa incercati aceasta destinatie de vacanta, zborul fiind destul de lung si implicit costisitor, este bine sa “vanati” ofertele companiilor aeriene si sa rezervati biletele din timp, cu mai multe luni inainte. De asemenea fiind vorba de o insula mare, cu infrastructura foarte dezvolatata (autostrada acopera mare parte din teritoriu) este oportun sa va ganditi la a inchiria o masina pentru a va deplasa usor. . . . → Read More: Tenerife

Etichete

Calendar

February 2013
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728